Promoot uw kantoor op AdvocatenGids.NL !

Unieke Multi Website Strategie

Registreer uw advocatenkantoor nu op AdvocatenGids.NL en ontdek een wereld vol nieuwe cliënten en kansen door onze unieke Multi Website Strategie ! Wij promoten uw kantoor op diverse onderling verbonden – en zeer gerichte – advocatenwebsites. 

Klaar om uw praktijk te laten groeien? Meld u vandaag nog aan!

Gerichte potentiële cliënten

Vergroot nu de zichtbaarheid van uw advocatenkantoor en trek direct een stroom van gerichte potentiële cliënten aan! Promoot uw kantoor op op Advocatengids.NL en domineer uw markt.

Al sinds 2001 een unieke formule

Wat ons zo uniek maakt, is dat Advocatengids.nl al sinds 2001 dé autoriteit is op het gebied van advocatenwebsites, met een familie van 85 Advocaten websites zoals Echtscheidingsadvocaten.nl en StrafAdvocaten.nl. Met onze revolutionaire Multi Website Strategie wordt uw kantoor gepromoot op meerdere platforms met zeer gerichte bezoekers, waardoor uw bereik ongekend groeit!

Een voorbeeld: Meijers Canatan Advocaten

Veel deelnemende kantoren promoten wij reeds sinds 2001. Een voorbeeld van een promotie met onze unieke Multi Website Strategie is de promotie van het kantoor Meijers Canatan. Dit gerenommeerde advocatenkantoor promoten wij op AdvocatenGids.NL, StrafAdvocaten.NL, AdvocateninAmsterdam.NL en op 2 van de websites met een uitgebreide presentatie van het kantoor.

Uitgebreid filter zorgt voor zeer gerichte leads

Onze websites zijn uitgerust met een krachtig en zeer uitgebreid filter waarmee bezoekers direct bij de juiste advocaat belanden. Resultaat? Kwalitatieve en gerichte leads voor uw praktijk! Zo kan de bezoeker een vrouwelijke advocaat vinden die als specialisatie arbeidsrecht heeft en praktijk voert in Rotterdam.

Bovendien bieden we een uitgebreide lijst van rechtsgebieden, zodat potentiële cliënten moeiteloos een specialist vinden die aan hun juridische behoeften voldoet.

Wilt u opvallen? U kunt uw eigen pagina volledig naar wens inrichten, waardoor u uw kantoor persoonlijk en overtuigend presenteert. En voor een extra boost bieden we beperkte ruimte voor banners, waardoor uw kantoor exclusiviteit uitstraalt. Grijp deze kans en laat uw praktijk floreren op Advocatengids.NL !

Kies uw Promotiepakket

Basis Pakket

EUR 350 per jaar

Vermelding op Advocatengids.nl en één andere relevante website

Onbeperkte informatie op uw eigen pagina

Vermelding in één specialisatiecategorie

Standaard Pakket

EUR 450 per jaar

Alle voordelen van het basispakket

Vermelding op Advocatengids.nl en twee andere relevante websites

Uitgelichte vermelding in één specialisatiecategorie

Banneradvertentie op rotatiebasis

Premium Pakket

EUR 650 per jaar

Alle voordelen van het standaardpakket

Vermelding op Advocatengids.nl en drie andere relevante websites

Uitgelichte vermelding in twee specialisatiecategorieën

Prioritaire ondersteuning bij klantenservice

Exclusieve banneradvertentie op vaste positie

    Kies uw pakket. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken.

    Neem voor de mogelijkheden om uw kantoor te promoten contact met ons op.